Trustpilot
Brændereol, udendørs.

Kategorier

Brændereol, udendørs.

Gastro & Gardens’ udendørs brændereol – den perfekte opbevaringsløsning til haven

Hvis du leder efter en stilren og slidstærk løsning til opbevaring af brænde i din have, så er Gastro & Gardens’ serie af udendørs brændereol måske lige noget for dig.

Brændereoler fremstillet af corten stål er særligt velegnet til udendørs brug, og holde i mange år fremover.

Viser alle 8 resultater

Slidstærke og stilrene løsninger i corten stål.

Corten stål er et stærkt og holdbart materiale, der har den egenskab, at det dækkes af overfladerust, når det udsættes for vejret.

Overfladerust – et pænt og beskyttende lag

Overflade rusten vil være fuld udviklet efter 5-6 uger, hvorefter brændereolerne vil have fået den eftertragtede rustfarve. Dette er ikke blot pænt at se på, men overfladerusten vil også beskytte brændereolerne mod direkte korrosion, så du kan være sikker på, at de holder i mange år fremover.

Gastro & Gardens’ udendørs brændereol er perfekte til opbevaring af brænde i haven, og de vil passe ind i de fleste haver takket være deres stilrene og tidsløse design. Med en brændereol fra Gastro & Gardens får du ikke blot et praktisk og funktionelt møbel til din have, men også et æstetisk løft, der vil forbedre udseendet af din have. Så hvis du vil have et praktisk og æstetisk løft til din have, så er Gastro & Gardens’ brændereol et godt valg.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.