Trustpilot
Bålstativer

Kategorier

Bålstativer

Bålstativer til din have

Er du til bålmad, så er vor trefods bålstativer lige noget for dig. Vores bålstativer er lavet i kraftig kvalitet og står meget stabilt på jorden takket være de tre solide ben og er udstyret med en kæde så man nemt kan justere grillristens højde over bålet og opnå den perfekte temperatur alt efter hvilken slags mad man vil lave.

Udbyg dit bålstativ.

Vi har et stort tilbehørs program af grillriste, bålgryder, pander, wok og bålfade mm som giver mulighed for at  opgrader dit bålstativ til et komplet udekøkken.

Viser alle 8 resultater

 

Et bålstativ som holder

Alle vores bålstativer er fremstillet i sort stål eller rustfrit i kraftig kvalitet, så de kan holde i mange år fremover. Du behøves derfor ikke bekymre dig om holdbarheden, da vores produkter er kvalitets testet for at sikre dig mest value-for-money.

Hvorfor bruge et bålstativ

Når du skal lave mad over bål er et bålstativ den helt perfekte løsning. Du får en god arbejdshøjde og du undgår situationer hvor feks. gryden vælter. Du får også mulighed for at reguler temperaturen, da alle vor bålstativer har en kæde der kan justeres i højden, så man altid kan opnå den rigtige madlavnings temperatur med en jævn varmefordeling, som aldrig kan opnås hvis man laver mad direkt i bålet.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.