Trustpilot
Søg
Close this search box.
Bålgrill

Kategorier

Bålgrill

Er er du på udkig efter en kvalitetsrig bålgrill med en lang levetid, som er både æstetisk og funktionel? Så behøver du ikke at lede længere. Her på siden finder du vores udvalg af lækre grill i tidløst design. Med en bålgrill kan du lave lækker og velsmagende mad til hele familien. Du får alt i én med vores grill – både varmen fra et normalt bål og madegenskaberne fra en grill. Bålgrillen kan derfor fungere som et hyggeligt samlingspunkt for familien både før og efter, maden tilberedes.

Udvalget består af bålgrill i forskellige størrelser og designs, så de passer ind i enhver have. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment og find lige netop den grill, der matcher dine behov og ønsker. Du finder mere information om den enkelte grill ved at klikke ind på dem.

Lav lækre måltider over en bålgrill.

Mad over bål eller grillmad er en sikker vinder i mange familier. Både fordi det er velsmagende mad, men også fordi det er hyggeligt at stå i haven og grille. Derfor vil en bålgrill gøre sig særligt nyttig i enhver have, hvor grillmad og hyggelige stunder er omdrejningspunktet.

Vores bålgrill kommer med en Plancha stegepande, grillrist og låg. Det varierer fra bålgrill til bålgrill, hvad der er med af ekstraudstyr.

Hvis du elsker madlavning over åben ild i haven, har vi helt sikkert en lang række produkter, du vil kunne lide. Tag eksempelvis et kig på vores havepejse, bålfade og rygeovne eller et af vores andre populære produkter.

Køb bålgrill hos Gastro & Garden.

Hos Gastro & Garden har vi gennem flere år solgt og brugt bålgrill. Derigennem har vi opnået stor indsigt i, hvad der fungerer og ikke fungerer ved en bålgrill. Vi har derfor samlet alt, der fungerer, i vor bålgrill.

Her er der fokus på æstetisk og tidsløst design med et væld af brugbare funktioner. Det giver en bedre grilloplevelse for dig, da varmen er behagelig og ikke for meget.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Gastro & Garden er vi leveringsdygtige i en lang række produkter, som gør haven til et endnu hyggeligere sted at være. Vores produkter er gennemtestede og af høj kvalitet, samt til konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig, at madlavning i haven skal være hyggelig og derfor skal produkterne fungere i lang tid. Derudover får du selvfølgelig gratis fragt på din ordre.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Måske et par gode råd? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at give dig en kompetent rådgivning. Vi gør altid vores bedste for, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

X
Scroll to Top

Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.