Trustpilot

Samlet tilbud

 Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, så du som kunde kan få den sparring du har behov for gennem hele dit projekt.

Vi har opdelt vores partnere i fire kategorier, for at gøre det nemmere for dig som kunde, at finde den service du behøver.

 • Arkitekter og Havedesignere, Anlægsgartnere og Brolæggere, Forhandlere og Udstillere og Murer og Stenhuggere. 

Alle samarbejdspartnere kan ses på kortet nedenfor.

   Havedesignere og arkitekter kan hjælpe dig før et køb med en skræddersyet haveplan eller inspiration til et enkelt haverum.

   Udstillere og forhandlere giver dig mulighed for fysisk at få et indtryk af det produkt du overvejer at købe. Da det ikke er det fulde udvalg der er ved de forskellige udstillere og forhandlere bør du kontakte dem inden besøg. Der kan også ved de enkelte produkter på hjemmesiden ses hvor de udstilles.

   Anlægsgartnere og brolæggere kan være behjælpelige både før, under og efter dit køb. De kommer ofte med gode råd til hvilke produkter der egner sig til hvad og kan som regel lave et samlet tilbud til dig.

   Murer og stenhuggere er eksperter i massiv stenmur eller blot beklædning af en nuværende mur med natursten. De kan som regel også være behjælpelig med at udregne den nødvendige mængde for at udføre en given opgave.

   X
   Scroll to Top

   Ønsker du at modtage seneste nyt fra gastrogarden.dk?

   Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

   Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.